| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
dmc Site Admin

Pridružio: 15 Apr 2007 Poruke: 252
|
Poslao: Pet Apr 20, 2007 1:07 am Naslov: Recorded Amiga Games |
|
|
Vrlo VRLO zanimljiv sajt za sve amiga nostalgicare i uopste sve nostalgicare koji vole starije igrice iz vremena kada je amiga RULALA ... Znaci u pitanju su tzv. longrun-ovi i speedrun-ovi igara... Sta to znaci.. u principu neko ko dobro igra neku igru, snimi prelazenje cele igre ili nekog njenog dela u Video fajl i to objavi na sajtu. Naravno dosta Video prelaska (slobodan prevod) mozete videti na Youtube-u gde ih ima sa svih mogucih platformi, dok se na ovom sajtu uglavnom nalaze "prelasci" igara sa amige. Uzivao sam u dvocasovnom Videu kompletnog resenja igre Secret of The monkey Island 1 i 2 . ) Ovako se mozete podsestiti starih fora bez mucenja i ponovnog ucenja igrice (pod raznim emulatorima)... Posebno mi je bilo drago sto sam doziveo da vidim kako covek prelazi Shadow of The Beast 2... Prosto mi neverovatno kako moze covek preci tu igru bez besmrtnosti.. ali za tricavih 20-ak minuta je covek sazvakao celu igru ))) BTW ja sam licno presao SOTB 1 bez besmrtnosti )) (u svoje vreme) ... Preporucujem svim game loverima i naravno amigistima... pogledajte
http://recordedamigagames.ath.cx takodje trazite longplay+amiga na youtube-u!!!! ... POZDRAV!
ps. longrun je dakle ceo prelaz igre... dok je speedrun VRLO brzi prelaz igrice ili prikaz samo jednog njenog dela ... _________________ >> dmc/dtc << |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
cirabre
Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 62
|
Poslao: Sub Apr 28, 2007 11:31 pm Naslov: Re: Recorded Amiga Games |
|
|
| dmc :: | Vrlo VRLO zanimljiv sajt za sve amiga nostalgicare i uopste igru bez besmrtnosti.. ali za tricavih 20-ak minuta je covek sazvakao celu igru ))) BTW ja sam licno presao SOTB 1 bez besmrtnosti )) (u svoje ps. longrun je dakle ceo prelaz igre... dok je speedrun VRLO brzi prelaz igrice ili prikaz samo jednog njenog dela ... |
ima oho-ho stvarcica heheh
ovi speedrun su me podsetili kako smo moj kum i ja igrali hiredguns,breeeee to je bila igra!!!
toliko smo se zaludjivali sa istom da smo prakticno znali skoro sve napamet:)
a ako se ne varam prvu mapu(nivo) smo zavrsavali za 15-ak sek, a ako ne i brze. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
codemixer
Pridružio: 11 Maj 2007 Poruke: 50
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|