SETNet - South European Team Network forum SETNet - South European Team Network
SETNet Forum

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Recorded Amiga Games

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    SETNet - South European Team Network forum -> NET.AMIGA
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
dmc
Site Admin

Pridružio: 15 Apr 2007

PorukaPoslao: Pet Apr 20, 2007 1:07 am    Naslov: Recorded Amiga Games Odgovoriti sa citatom

Vrlo VRLO zanimljiv sajt za sve amiga nostalgicare i uopste sve nostalgicare koji vole starije igrice iz vremena kada je amiga RULALA Smile ... Znaci u pitanju su tzv. longrun-ovi i speedrun-ovi igara... Sta to znaci.. u principu neko ko dobro igra neku igru, snimi prelazenje cele igre ili nekog njenog dela u Video fajl i to objavi na sajtu. Naravno dosta Video prelaska (slobodan prevod) mozete videti na Youtube-u gde ih ima sa svih mogucih platformi, dok se na ovom sajtu uglavnom nalaze "prelasci" igara sa amige. Uzivao sam u dvocasovnom Videu kompletnog resenja igre Secret of The monkey Island 1 i 2 . Wink) Ovako se mozete podsestiti starih fora bez mucenja i ponovnog ucenja igrice (pod raznim emulatorima)... Posebno mi je bilo drago sto sam doziveo da vidim kako covek prelazi Shadow of The Beast 2... Prosto mi neverovatno kako moze covek preci tu igru bez besmrtnosti.. ali za tricavih 20-ak minuta je covek sazvakao celu igru Wink))) BTW ja sam licno presao SOTB 1 bez besmrtnosti Wink)) (u svoje vreme) ... Preporucujem svim game loverima i naravno amigistima... pogledajte

http://recordedamigagames.ath.cx takodje trazite longplay+amiga na youtube-u!!!! ... POZDRAV!

ps. longrun je dakle ceo prelaz igre... dok je speedrun VRLO brzi prelaz igrice ili prikaz samo jednog njenog dela Wink ...
cirabre

Pridružio: 26 Apr 2007

PorukaPoslao: Sub Apr 28, 2007 11:31 pm    Naslov: Re: Recorded Amiga Games Odgovoriti sa citatom

dmc ::
Vrlo VRLO zanimljiv sajt za sve amiga nostalgicare i uopste igru bez besmrtnosti.. ali za tricavih 20-ak minuta je covek sazvakao celu igru Wink))) BTW ja sam licno presao SOTB 1 bez besmrtnosti Wink)) (u svoje ps. longrun je dakle ceo prelaz igre... dok je speedrun VRLO brzi prelaz igrice ili prikaz samo jednog njenog dela Wink ...

ima oho-ho stvarcica Cool heheh
ovi speedrun su me podsetili kako smo moj kum i ja igrali hiredguns,breeeee to je bila igra!!!
toliko smo se zaludjivali sa istom da smo prakticno znali skoro sve napamet:)
a ako se ne varam prvu mapu(nivo) smo zavrsavali za 15-ak sek, a ako ne i brze.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger
codemixer

Pridružio: 11 Maj 2007

PorukaPoslao: Pet Maj 11, 2007 8:35 pm    Naslov: Commodore is BACK :) Odgovoriti sa citatom

nema veze s amigom tj ima ma nebitno Smile

http://www.commodoregaming.com/pcshop/Home.aspx
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    SETNet - South European Team Network forum -> NET.AMIGA Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu