SETNet - South European Team Network forum SETNet - South European Team Network
SETNet Forum

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Programiranje ARM procesora

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    SETNet - South European Team Network forum -> NET.ELECTRO
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
steve

Pridružio: 12 Avg 2007

PorukaPoslao: Sre Sep 26, 2007 4:05 pm    Naslov: Programiranje ARM procesora Odgovoriti sa citatom

Ima li neko iskustva sa pomenutim?
Nasao sam na netu nekoliko shema sa programatore istih na bazi JTAG interfejsa, pa me bas zanima da li je to neko pokusao napraviti.
Tzv. Wiggler tip programatora. Jako mi je jednostavna shema, mada su u sustini svi signali tu.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
steve

Pridružio: 12 Avg 2007

PorukaPoslao: Ned Nov 11, 2007 5:34 pm    Naslov: re:Programiranje ARM procesora Odgovoriti sa citatom

Posto nas ovde ima u preteranom broju u zadnje vreme, evo da ja odgovorim na vlastito pitanje: probaj Wiggler programator. Podrzava ih cak i IAR, a i gomila drugih razvojnih alata.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    SETNet - South European Team Network forum -> NET.ELECTRO Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu